AMIN JENSEN og Gullasch

Med spisning – Gullasch med mos og surt

19. marts 2020
18.30 – (dørene åbner 18.00)
Show klokken 20.00

Pris: 285,-

Der er kun sat 100 billetter til salg og der vil blive lavet bordplan ud fra billetbestillingerne. Dvs. at hvis man gerne vil sidde sammen med nogle andre man kender, der også har købt billet, så kontakt os på mail kontakt@bakkehuset.dk.

Placering vil foregå efter at få logistikken til at gå op. Folk med handicap bedes altid at kontakte os på forhånd.

KØB BILLET

Amin Jensen

Amin Jensen, entertainer, dubber, TV-vært, musicalperformer – og ikke mindst operatenor med en af Danmarks største stemmer!

Amin er tre gange blevet kåret til årets TV-vært, har deltaget i over 200 TV-programmer, har lagt stemme til mere end 2000 afsnit
tegnefilm, og desuden er det blevet til 4 cd’er, 7 one-man-shows og mere end 3000 optrædener, 3 revyer og 2 musicalhovedroller: Kjeld i Olsen Banden og John Silver i Skatteøen.

Efter at være blevet hele Danmarks darling, som stand-up komiker og som syngende vært i Hit med Sangen, forelskede Amin Jensen sig i operaens skønne musik og besluttede sig for at lære at mestre kunstarten.

Og i dag er han den eneste i verden der både laver Comedy og opera i sine shows.

Det er stadig Amin Jensen som vi kender ham, der er masser af stand-up, Amin der spiller på instrumenter, parodier og improvisationer.

Amin Jensen har en naturligt varm og overtonerig tenor med et usædvanligt overskud af volumen og høje c’er som passer perfekt til hans repertoire.

Amin Jensen har taget mange års intensiv privatundervisning hos tidligere Kgl. Operasanger Bonna Søndberg og har modtaget coaching af Ulrich Stærk, med hvem han siden hen har optrådt ved operakoncerter i ind- og udland.

Amin Jensen har optrådt med navne som Gitta-Maria Sjöberg, Ulrich Stærk og Susanne Elmark, bl.a. ved Sankt Hans i Frederiksberg Have, hvor 40.000 gæster kunne høre hans store stemme i Nessun Dorma.

2019-11-04T11:02:16+01:00