BILLYBOBBERS

8. oktober 2021
20.00 – (dørene åbner 19.00)

Pris: 170,- / medlemmer 160,-

OBS – ved aflysning af koncerter refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 50 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 50 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET

BILLYBOBBERS

Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. Sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, bliver serveret i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder!
Live er bandet en særdeles opløftende oplevelse i kraft af en engageret og energisk sceneoptræden. Det er simpelthen svært at bevare fødderne i ro, når Billybobbers trykker den af med en lang række af de gode gamle 50’er hits. Der er imidlertid også rig lejlighed til et herligt genhør med mange af de gamle sange og melodier, der måske er blevet glemt i tidens løb, men som i høj grad har været medvirkende til at gøre rocken til det den er i dag. Billybobbers blander alt dette med egne kompositioner.

Vi glæder os til at byde dem velkommen tilbage i Bakkehuset!