Brian Mørk & Carsten Eskelund

Vært: Tjelle Vejrup

BAKKEHUSET COMEDY NIGHT

5. marts 2020
20.00 – (dørene åbner 19.30)

Pris: 160,-

KØB BILLET

Brian Mørk & Carsten Eskelund
Comedy

Brian Mørk
Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show.
Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

– – – – –
Carsten Eskelund:
Carsten Eskelund debuterede som komiker i 2000. I 2002 var han vært på comedytouren “Den Ægte Vare” og siden har han været på adskillige ture I hele Danmark.

Carsten har også været radiovært på Radio 100 FM, har medvirket flere sæsoner af “Stand-up.dk” på TV2, og både “Talegaver til Børn” og “Comedy Aid”.

Han har også skrevet material til og medvirket I en lang række tv-shows bl.a. “Gustne Gensyn” med Jonatan Spang og Brian Mørk Show. Senest var Carsten Eskelund vært på sit eget program “Quiz I en horn-lygte” på Danmarks Radio.

Carsten medvirkede i “Zulu Comedy Galla” i 2012 og havde efterfølgende premiere på sit første one man show kaldet Sådan én man selv griner af.

Vært: Tjelle Vejrup

Uanset om publikum er 14 eller 70, er Tjelle den rette komiker for jer. Med over ti års erfaring har han underholdt stort set alle typer publikum til alle typer arrangementer. Han er en utroligt nærværende komiker, der ser sit publikum i øjnene og inddrager dem, så man føler sig talt med – og ikke til.

Stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men samtidig i et tempo, hvor opmærksomheden holdes fast, og ingen føler sig efterladt. Med et standup-sæt, der har stået sin prøve foran både unge, gamle og midt imellem, og et stærkt gen for at improvisere, er man garanteret et personligt show, hvor kinderne gør ondt af at grine og smile.

Hvis du måske føler, du har set Tjelle før, så kan det være i et utal af tv-programmer som ’Versus’ på DR1, ’Rundt På Gulvet’ på TV2 og klassiske programmer som ’Live Fra Bremen’ og ’Bingo Banko’, hvor han for år tilbage fik sit første gennembrud.

Tjelle Vejrup er 33 år, gift og far til to børn, bosat i Østjylland og han er desuden uddannet journalist. Han har optrådt med standup siden 2008, og i 2013 nåede han finalen til DM i Standup.

2019-12-16T12:46:28+01:00