CHRISTIAN FUHLENDORFF & LASSE MADSEN

BAKKEHUSET COMEDY NIGHT

12. september 2019
20.00 – (dørene åbner 19.30)

Pris: 160,-

KØB BILLET

Christian Fuhlendorff & Lasse Madsen
Comedy

Christian Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af landet største komikere.
Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: “Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden”. Og Politiken supplerede med at skrive. “En ny dansk komiker af høj klasse”.
Christian sætter helt nye standarder for stand-up. Hans univers er fantasifuldt, skævt og kan til at starte med virke rodet.
Men gradvis giver det hele mening, som han samler sine mange afstikkere og improvisationer i skarpe pointer, der udløser massive latterkramper.
I 2017 og 2018 turnerede Christian Fuhlendorff landet med hele to oneman shows, da han præsenterede “Går over i historien” 1 + 2.

Lasse Madsen er et af den danske stand-up scenes største talenter og en af dem vi helt sikkert kommer til at høre meget mere fra i fremtiden.
Som vært er han kendt fra DR Ultras kæmpe succes ”Ultra Snydt”, som i 2019 er nomineret til TV-Prisen for bedste børneprogram, og siden 2017, hvor han blev fremhævet som et af de nye håb på Zulu Comedy Galla, har han optrådt over hele landet og været deltager i TV2´s populære quizprogram “Klipfiskerne”.

Han har sin helt egen stil på scenen og en eminent forståelse for improvisation og inddragelse af publikum.

2019-06-17T15:36:59+02:00