Torben Chris Carsten Green Valdemar Pustelnik Comedyklubben Bakkehuset Ikast

Torben Chris // Karsten Green // Valdemar Pustelnik

14. november 2024
20.00 – (dørene åbner 19.00)

PRIS: 160,-

Billetter kan købes fysisk på Ikast-Brande Bibliotek eller et hvilket som helst andet salgssted for Billetten.dk.

I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, vil de som har skaffet adgang sidst blive kontaktet.

KØB BILLET

Torben Chris
Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Simple hverdagsproblemer kommer under en (k)ærlig behandling, når de løses med en helt logisk tankegang. Det kan være frustrationer over køkkenrulleholdere eller Postmand Per’s inkompetence som postmand. Ingen emner eller holdninger er for fine til, at komme under Torbens lub. Er der mangel på logik, opdager Torben det!

Senest har Torben turneret over hele landet med sit oneman show “Galning”.

Karsten Green
Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke- eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.
Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det..
Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og senest Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening – ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.

Valdemar Pustelnik
Valdemar er Comedyklubbens faste vært og har siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og har spillet med i en række tv-produktioner, hvor han bl.a. har optrådt flere gange med stand-up i Zulu Open Mic på TV2 Zulu.
Valdemar har 5 soloshows i bagagen og spiller i 2023 og 2024 sit nyeste show “Gemmeleg”. Denne aften er han vært og sørger for hygge og god stemning.