DUO ES
Ebbe Ringblom og Signe Ladehoff

2. november 2020
19.30 – (dørene åbner 19.00)

Pris: 75,-

OBS – ved aflysning af koncerter refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 100 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 100 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KOMMER SNART TIL SALG

DUO ES

DUO EbbeSigne  Ringblom og Ladehoff kommer med et afvekslende program, hvor hovedvægten er lagt på smukke melodier og en afslappet stemning. Der er sammensat et program, som de selv holder meget af at spille, og de kæder det sammen med små introduktioner til værker og komponister. Programmet indeholder både musik, der originalt er komponeret for basun, og udgaver af mere kendte klassikere af bl.a. Bach og Piazzolla. Der suppleres med fællessange som fx. I skoven dybe stille ro.

DUO EbbeSigne

Ebbe Ringblom, basun. Ebbe er uddannet på Det jyske Musikkonservatorium og har siden 1993 være ansat i Prinsens Musikkorps. Ebbe har derudover et alsidigt virke som jazzmusiker, bl.a. med Aarhus Jazzorkester og som dirigent for Viborg Bigband.

&

Signe Buch Ladehoff, orgel og klaver. Signe er uddannet organist ved Det jyske Musikkonservatorium, med debut fra solistklassen ved Det kongelige danske Musikkonservatorium i 2006. Signe har arbejdet med undervisning og musik i mange forskellige sammenhænge og er nu ansat som organist ved Sortebrødre Kirke i Viborg.

2020-07-27T10:28:39+02:00