Frokostjazz – Creole Catz  (Uden frokost)

8. maj 2021
11.00 – (dørene åbner 10.00)

Pris: 60,- / Medlemmer: 0,-

OBS – Vi følger myndighedernes påbud og anbefalinger. HUSK BILLED-ID OG  COVID-19 PAS MED NEGATIV TEST, DER IKKE ER MERE END 72 TIMER GAMMEL (fra testtidspunktet) ELLER VACCINATIONSPAS, HVOR DER ER GÅET MINDST 14 DAGE FRA MAN ER FÆRDIGVACCINERET.

VIGTIGT: Der er pt. mange ubekendte faktorer i hvordan vi får lov, at åbne op, så derfor har vi valgt at denne frokostjazz helt utraditionel bliver uden frokost. Baren har dog åben.

BILLETTER KØBES I DØREN

Creole Catz

Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogierepertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, giver publikum en herlig jazzoplevelse.
Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans bl.a. af Louis Armstrong, samt danske evergreens som f.eks. Sidder på et værtshus, Bel Ami, D’Angleterre, m.fl. Creole Catz har en klar køreplan til et vellykket jazzarrangement, og med deres alsidige repertoire
er der musik til både det unge og det modne publikum.
Orkestrets musikere har god erfaring fra de danske og udenlandske jazzscener, bl.a. fra New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz. Orkestrets solide swing, rytmik, humør og præsentation af numrene gør, at Creole Catz har
god kontakt til både de, der vil lytte og danse.

Creole Catz’ besætning består af:
Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal
Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal
Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal
Ivan Laugesen, kontrabas
Mads Holck Mogensen, trommer og vokal

Vi glæder os til at byde dem velkommen tilbage i Bakkehuset!

2021-04-26T11:56:46+02:00