Isse

28. april 2022
20.00 – (dørene åbner 19.00)

PRIS: 180,- / Medlemmer 160,-

I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørere, fx maksimalt 50 personer, så vil de som har skaffet adgang sidst, udover de 50 personer, blive kontaktet.

KØB BILLET

Isse

Med ærlige beretninger, direkte fraser og en indre ild, som brænder for at komme ud gennem musik og fortællinger, er ISSE som sanger og sangskriver en særlig oplevelse.

På scenen er det tydeligt, at hun har et optimistisk livssyn og overskud, som hun gerne deler ud af til publikum.

ISSE er en ung pop/rock-sangskriver og sanger, som skriver ærlige tekster om oplevelser i eget liv.  Teksterne handler både om det at føle sig udenfor, blive svigtet, kærestesorger og også om pludseligt at finde den store kærlighed. Disse tekster kombineres med fængende poppede melodier, som er inspireret af 80ernes catchy rock/pop tunes.

Det professionelle gennembrud
ISSE har optrådt siden hun var 10 år gammel, men det professionelle gennembrud kom i 2017, da hun deltog i DanskPOP Talent på nationalt TV, hvilken konkurrence hun vandt på live TV i Forum Horsens med egenkomponeret musik. Siden er hendes udgivelser spillet på P4 og/eller P5 og har modtaget flotte anmeldelser, og hun mødes af et positivt og voksende pubilkum rundt i landet.