Jakob Sveistrup

10. februar 2022
20.00 – (dørene åbner 19.00)

PRIS: 250,-

I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørere, fx maksimalt 50 personer, så vil de som har skaffet adgang sidst, udover de 50 personer, blive kontaktet.

KØB BILLET

Jakob Sveistrup

Kom tæt på sangeren Jakob Sveistrup og lad dig blæse baglæns i sædet af hans stemme. Oplev en duo-Intimkoncert, hvor du går derfra med en ”Wow – den så jeg ikke lige komme ”- følelse.

Jakob Sveistrup bør opleves i dette intime format, da det, som han siger, er mere sårbart og ægte end at stå på de store scener.

”Farlig sårbart”

Med en stribe udgivelser i bagagen, samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoiret tæller numre fra samtlige hans albums, både de danske og de engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

Med sig rundt har han sin musikpartner ”in crime” Dennis Flacheberg på guitar og det er tydeligt for alle, at de to har det godt sammen. Dennis Flacheberg er at finde blandt Danmarks bedste guitarister og hans uovertrufne teknik sammen med Jakob Sveistrups garvede og unikke vokal giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres gode humør, interaktion og ikke mindst samspil, krydses med anekdoter fra livet på landevejen.

”Hele følelsesregisteret”

Deres repertoire er en præsentation af Jakob Sveistrups efterhånden ret så store liste af egne sange. Primært sange fra de seneste 2 albums, men der bliver også afstikkere til evergreens, der bare betyder noget for ham og som han ved giver publikum kuldegysninger, når han disker op med sine personlige fortolkninger af dem.

Glæd dig til at opleve Jakob Sveistrup – Helt tæt på!