LAV FLOTTE NATURLIGE JULEDEKORATIONER

2. december 2020
18.30 – (dørene åbner 18.15)

Pris: 400,- (KUN 20 PLADSER!)

Prisen er eksklusiv stearinlys og skåle/vaser som man selv medbringer. Der vil dog være et mindre udvalg af skåle,vaser og stearinlys, der kan tilkøbes på aftenen. Prisen er inkl. undervisning og andre materialer til to dekorationer.

OBS – ved aflysning af refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal personer, så vil de som har købt deres billet sidst blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET TIL KURSET HER..

Lær at lave flotte naturlige juledekorationer

Denne aften tager udgangspunkt i det naturlige, så hvis man tror man skal lave klassiske dekorationer med røde sløjfer, så går man galt i byen. Til gengæld, så vil man ikke blive skuffet over udtrykket som de smukke naturlige materialer giver.

Underviseren Helle Leisgaard er indehaver af Fine Fund i Øster Bording. Fine Fund sælger alt fra luksuslopper, særligt udvalgt interiør, smykker, kunst og ikke mindst blomster. Besøg butikken på Jordkærvej 6, 8600 Silkeborg.

Det bliver en hyggelig aften, hvor der maks. er plads til 20 deltagere.

Medbring selv stearinlys/kalenderlys, der passer til din egen stil samt skåle/vaser til at lave dekorationerne i. Der kan dog både købes stearinlys, skåle og vaser på stedet.

Det vil være muligt, at købe kaffe, vand osv. i baren.

2020-09-16T17:53:24+02:00