MADS MATHIAS QUARTET

Inklusiv kaffe & kage

7. marts 2019
20.00 – (dørene åbner 19.30)

Pris: 200,- / Medlem 180,-

KØB BILLET

Mads Mathias Quartet
Prisvindende vokal kommer til Bakkehuset

“Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud.” – Michael Bo, Politiken

Den danske jazz stjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange.

Internationalt har karrieren har for alvor taget fart i de sidste år hvor Mads bl.a. har turneret i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Thailand, Ukraine, Rusland, Kina, Korea og særligt i England hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo.
Succesen i England har bl.a først til optræden i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms – Noget meget få danske jazz musikere kan prale af.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med en dyb respekt for crooner tradition, er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier.

“Truly gifted artist” – Brian Blain, London Jazz News

‘Free Falling’ vandt ham en Danish Music Award Jazz som “Årets nye navn” samt en nominering til ”Årets vokal udgivelse”.
Han blev tildelt en “Honorable Mention Award” ved en af verdens største sangskriver konkurrencer i USA – ‘International Songwriting Competition’ for sin sang ”Fool for Love”.
Han har vundet Leo Mathisen prisen og en endnu uafgjort finale plads ved American Song Contest for nummeret I’m All Ears’ som udkommer på Mads Mathias’ næste album. I oktober modtog han Ellen og Svend Asmussen prisen.

2018-12-19T13:00:52+00:00