Mit liv i årgang 0
Stephanie Siguenza

20. maj
19.00 – (dørene åbner 18.30)

Pris: 165,- / Medlem 150,-

OBS – Vi følger myndighedernes påbud og anbefalinger. HUSK BILLED-ID OG  COVID-19 PAS MED NEGATIV TEST, DER IKKE ER MERE END 72 TIMER GAMMEL (fra testtidspunktet) ELLER VACCINATIONSPAS, HVOR DER ER GÅET MINDST 14 DAGE FRA MAN ER FÆRDIGVACCINERET.

OBS – ved aflysning refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 50 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 50 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET

Stephanie Siguenza 

Stephanie Siguenza er kendt som en af Årgang-0 stjernerne fra den populære Tv2 dokumentar/realityserie. Stephanie blev fulgt tæt af et kamerahold fra sin fødsel i 00 til hun fyldte 18 år.

Stephanies familie skilte sig ud fra de øvrige familier ved at være alt andet end en ”typisk” stabil kernefamilie. Derimod var Stephanies opvækst præget af kaos. En kriminel far, en mor med skiftende kærester og mange flytninger. Alt sammen portrætteret gennem 18 år i bedste Tv2 sendetid med massevis af trofaste seere til følge. Det kaotiske liv blev en seermagnet og gjort til underholdning, men Stephanies barndom var alt andet en underholdende.

Stephanie holder i dag foredrag om sit liv som Årgang-0 stjerne, som samtidig er blevet til en bog med titlen ”Fra Årgang 0 til frihed” (Gyldendal, oktober 2020). I bog og foredrag fortæller Stephanies den ærlige og uredigerede version at sit liv, om at være blevet ufrivilligt kendt og konsekvenserne deraf.

Mit liv i Årgang 0

Hør i dette ærlige og personlige foredrag Stephanies historie om at være fulgt af et kamerahold gennem hele sin kaotiske opvækst.

Stephanie åbner op for den ucensurerede udgave af sit liv, med små anekdoter om tiden i Årgang 0 – på godt og ondt.

Stephanie kommer omkring de mange flytninger, de mange søskende, komplicerede familieforhold, hvordan hun prøvede at holde sammen på ”familien”, sin hverdag fra den ’den røde løber’ til besøg ved sin far i fængslet. At vokse op med ’spøgelser’ tæt inde på livet (som kameraholdet kaldte sig selv).

Der vil undervejs også være anekdoter om, hvad der foregik bag produktionen og om bagsiden af medaljen ved at vokse op som en offentlig person.

Stephanies historie er udgivet som bog ” Fra Årgang 0 Til Frihed” (Gyldendal, oktober 2020), og i foredraget fortæller hun om, hvorfor det var vigtigt for hende at hendes historie, der i årevis er fortalt via Tv2-programmet, udkom i bogformat – fortalt af hende selv.

Hør hende sætte ord på hvad håbet og ambitionen er med bog og foredraget.

2021-04-26T11:57:02+02:00