Molde

2. marts 2023
20.00 – (dørene åbner 19.00)

PRIS: 175,- / Medlem 165,-

Billetter kan købes fysisk på Ikast-Brande Bibliotek eller et hvilket som helst andet salgssted for Billetten.dk.

I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, vil de som har skaffet adgang sidst blive kontaktet.

KØB BILLET

Molde

MOLDE er et godt bud på et nyt dansk rootsnavn, man skal lægge mærke til. Tænk Alison Krauss møder Alberte. Smægtende akkorder og veltunede korstemmer med bluegrass vibes fra the Appalachian mountains tilsat poetiske danske tekster inspireret af den nordiske natur og hverdagslivets sanselighed.
MOLDE mødte hinanden i en stue i Aarhus. Maria Molde havde været del af bluegrass miljøet i New York gennem længere tid og kom hjem med en bunke nyskrevne sange. De andre MOLDE medlemmer stod hver især et sted i deres musikalske liv, hvor de manglede noget nyt at rive i og bandet samledes om en fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder, men hvor hvert af medlemmerne medbragte deres eget twist fra både Norden, Balkan og USA. Resultatet blev et akustisk “stringband” efter amerikansk forbillede men med danske tekster og nordiske toner.
MOLDEs musik er skiftevis inderlig, legende, længselsfuld, sprudlende og i alle sammenhænge livsbekræftende.

MOLDE s udgav i januar 2022 sin første EP som har fået airplay på P5, ligget nr. 1 på radio Tønders hitliste i flere uger i træk og fået flot anmeldelse hos Rootszone.

”Jamen, det er jo næsten som at VÆRE på Tønder festival, det her”. Ole Jakobsen, Studie 5, P5

”Albummet er præget af MOLDE’s spilleglæde og energi, og det er en nydelse at lytte til deres udgave af country og folk i en smittende kærlighed til musikken, som kun kan glæde lytteren”. Per Dyrholm, Rootszone

“Tak for den dejlige koncert. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger, og én sagde endda, at det var den bedste koncert, han havde hørt hos os, og det siger jo ikke så lidt, når man tænker på de fantastiske musikere, vi har haft”. Niels Jørn Thomsen, Wintercoat.

MOLDE
Maria Molde (komponist, vokal, mandolinmandolin,, banjo), Uffe Holmsgaard Eriksen (guitar, cittern, klarinet, kor), Jonathan Feig violin) og Henrik Kunz (kontrabas, kor.)