Musicalkoncert

Mona Britt Nykjær, Bo Emgren, Jakob Bonderup og Morten Wang

27. februar 2020
20.00 – (dørene åbner 19.30)

Pris: 195,- / Medlem 175,-

KØB BILLET

Musicalkoncert
– ved Niels Bo Emgren, Mona Britt Nykjær, Jakob Bonderup og Morten Wang

Vi glæder os til igen, at byrde velkommen til Musicalkoncert. Vi havde fornøjelsen tilbage i efteråret 2018 og vi blev betaget af den høje kvalitet og super professionalisme, så derfor vidste vi allerede, at vi gerne ville se dem igen og det bliver så i foråret 2020.

Musikerene skriver selv:

Vi spiller de numre vi brænder for, som vi synes klæder os og som vi mener kan ramme publikum i første hug. Repertoiret tæller sange af den glimrende komponist Jason Robert Brown og sange, som de store ikoniske Broadway-stjerner ynder at synge. Heriblandt The Wizard and I, In his eyes og Fifty percent.
Vi garanterer en uformel koncert på meget højt niveau.

Forrest står musicalperformer Mona Britt Nykjær, som er uddannet på Det danske Musicalakademi i Fredericia. Mona tager pusten fra de fleste med sin fantastiske stemme og indlevelse, og der er dermed garanti for en medrivende koncert.
Bandets pianist er sanger, korleder og organist, Niels Bo Emgren. Bassisten, Jacob Bonderup, er også kendt som forstander for Engelsholm Højskole. Trommeslageren, Morten Wang, er også at finde som opera-sanger på Den jyske Opera. Fælles for dem er, at de alle er konserva-torieuddannede og har et hjerte, der banker for de fede musicalsange.

2019-10-29T10:28:59+01:00