ROCKSTJERNE ELLER STATSMINISTER?
Simon Vanggaard

23. september 2021
19.00 – (dørene åbner 18.30)

Pris: 150,- / Medlemmer 100,-

OBS – ved aflysning af koncerter refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 50 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 50 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET

Foredraget – Rockstjerne eller Statsminister?

Politiker og iværksætter Simon Vanggaard giver dig en ærlig og dyb fortælling med musikalske indslag og billeder, der tager dig med på indersiden af et ungt menneskes liv og opvækst.

I november 2020 udkom hans bog:
Rockstjerne eller Statsminister? En fortælling om at blive til noget, men ikke til nogen.

Bogen danner grundlaget for foredraget. Det er i lille grad en fortælling om hvad Simon Vanggaard er blevet til, men i høj grad en fortælling om mennesket bag. Om de kampe og udfordringer det har givet at vokse op på heden, hvor følelser er noget man flygter fra.

Foredraget kommer ind over emnerne: Karrierevalg, familieliv, sorg, terapi, livet som politiker, social arv og opvækst på heden.

Simon Vanggaard om foredraget:
Da jeg var syv år gammel sagde jeg til min mor:

Mor når jeg bliver stor, så vil jeg enten være Rockstjerne, eller Statsminister!

Siden den dag har jeg arbejdet målrettet med musik og politik.
Jeg har brugt det meste af mit liv på at stræbe efter at udrette, og blive til noget. Ikke på at blive til nogen, eller være tilfreds og til stede i nuet.

Jeg har lært at løbe fra mine følelser, og tilpasse mig mine omgivelser. Det har bragt mig langt i karrieren, men det har givet mig et handicap.

En dag blev jeg indhentet af sorg, kærlighed, og forældreskab. Jeg havde gjort mig stresset, og kunne ikke løbe fra det længere, og derfor måtte jeg søge hjælp til at lære det jeg ikke havde lært. At mærke efter, og tale om mine følelser.

Det er min historie, og den er jeg klar til at fortælle nu, til inspiration for andre.

 

2021-04-08T09:12:22+02:00