Søren Krogh m/ Janus Bechmann

 

6. maj 2021
20.00 – (dørene åbner 19.00)

Pris: 170,-

OBS – Vi følger myndighedernes påbud og anbefalinger. HUSK BILLED-ID OG  COVID-19 PAS MED NEGATIV TEST, DER IKKE ER MERE END 72 TIMER GAMMEL (fra testtidspunktet) ELLER VACCINATIONSPAS, HVOR DER ER GÅET MINDST 14 DAGE FRA MAN ER FÆRDIGVACCINERET.

KØB BILLET

Søren Krogh m/ Janus Bechmann

Han har været i Bakkehuset før og det var så godt, at vi selvfølgelig ville have ham igen!

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh turnerer i 2020 med en blanding af nye og gamle sange og historier.

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cdudgivelse, ”Globus” i starten af 2018 udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”.
Efter snart 25 år på den danske landeveje med mere end 2500 koncerter bag sig er Søren Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortæller. ”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved
med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.
”Globus” er en rejse i Kroghs liv på godt og ondt. Rent musikalsk har han sammen med produceren Dennis Ahlgren og guitaristen Janus Bechmann skabt et skønt støvet blues/folk-lydbillede.

I løbet af 2020 fortsætter Krogh den lange række af succesfulde duokoncerter med sin partner-in-crime, Janus Bechmann (guitar, dobro mm). Janus Bechmann er vendte hjem fra USA i 2016 efter et år ”over there”, hvor han spillede med en lang række amerikanske
sangskrivere og musikere.

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i.

Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den
musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award i 2013 som årets sangskriver.

2021-04-26T11:57:38+02:00