STEEN HEBSGAARD – MAN SKYDER DA PÅ REDAKTØREN…

Støttearrangement for Bakkehuset

8. oktober 2020
19.00 – (dørene åbner 18.30)

Pris: 150,- Medlemmer 100,-

OBS – ved aflysning af koncerter refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 100 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 100 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET

Steen Hebsgaard

Man skyder da på redaktøren …

Formand for Bakkehuset og redaktør i byen gennem 37 år, Steen Hebsgaard, fortæller om sit liv med journalistik og kultur i Ikast

Steen Hebsgaard, som gennem alle 25 år har været formand for Bakkehuset i Ikast, gik på pension i februar 2019 efter 37 år som redaktør og chefredaktør i Ikast og omegn.

Han stiller op til en aften med et foredrag om sine mange år i Ikast – både som journalist og som en af kulturens frontløbere.

Foredraget, der arrangeres som en støtte til Bakkehuset ovenpå Corona-krisen, vil byde på et spændende indblik i en hverdag, der både har budt på sjove, dramatiske og finurlige oplevelser. Som dengang hvor han for sjov blev skudt på af Hardy Jensby (billedet) under en Uldjydefest eller blev lagkagebeskudt under en markedsfest hos FDF. Men også om dramaet den nytårsnat, redaktørens bil blev bombesprængt.

Foredraget garneres med fotos og artikler fra en spændende tid,  – og mulighed for nærgående spørgsmål.

STØT OS EVENT er arrangementer, hvor den optrædende gør det gratis for at Bakkehuset kan få hele entréindtægten som en støtte til huset.

`STØT OS´ EVENT er arrangementer, hvor den/de optrædende gør det
gratis for, at Bakkehuset kan få hele entréindtægten som en støtte til huset.

2020-06-26T10:23:52+02:00