TARANTINO THEME NIGHT

Film og koncert under samme tag

Fredag den 25. oktober – 18.00

18.00 – Pulp Fiction – vises i Ikast BIO
Ca. 21.15 – Koncert med The Tarantino Twist Show – i Bakkehuset 

(Filmen starter klokken 18.00, så kom gerne lidt før)

Pris: 200,-

Læs mere nedenfor.

KØB BILLET

Tarantino Theme Night

Er du Tarantino fan?

Det bliver en helt speciel aften, hvor omdrejningspunktet er Tarantino. Hvis du er Tarantino-fan, så bliver denne aften helt unik!

Aftenen starter klokken 18.00 (så sørg for at spise tidlig aftensmad), i Ikast BIO hvor vi viser kultfilmen Pulp Fiction.

Filmen efterfølges klokken ca. 21.15 af en klassekoncert i Bakkehuset med The Tarantino Twist Show, der er en blanding af musik og show. Bakkehuset og Ikast BIO ligger under samme tag, så det kunne ikke være nemmere.

Vov dig ind i Quentin Tarantinos vanvittige univers befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, surf rock, bare damer og rigelige mængder af rå testosteron.

Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega eller vil du bare gerne genopleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers, så kig forbi til et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden og kæler for trommehinderne.
The Tarantino Twist Show garanterer fuld skrue på energien, forførende femme-fatales og den helt rigtige mængde af rendyrket galskab.

”Gentlemen, you had my curiosity, but now you have my attention!”

2019-07-02T11:32:55+02:00