CHIEF 1

21. maj 2021
20.00 – (dørene åbner 19.00)

Pris: 195,-

Alle billetter købt til den oprindelige dato gælder også til den nye.

OBS – Vi følger myndighedernes påbud og anbefalinger. HUSK BILLED-ID OG  COVID-19 PAS MED NEGATIV TEST, DER IKKE ER MERE END 72 TIMER GAMMEL (fra testtidspunktet) ELLER VACCINATIONSPAS, HVOR DER ER GÅET MINDST 14 DAGE FRA MAN ER FÆRDIGVACCINERET.

OBS – ved aflysning af koncerter refunderes billetterne.
I tilfælde af restriktioner fra myndighederne ang. antal tilhørende, fx maksimalt 100 personer, så vil de som har købt deres billet sidst udover de 100 personer blive kontaktet og få refunderet billetterne.

KØB BILLET

CHIEF 1
“Alt er godt “
– Første store koncertturne under eget navn.

2019 har været et skelsættende år for Chief 1. Det var året, hvor han for alvor trådte i karakter som solist, efter mange år, hvor han stod bag rigtigt mange danske artister som producer og sangskriver.
Danmark oplevede ham for alvor slå sig ud som sanger i TV2’s “Toppen af poppen“, hvor hans fortolkninger blev den helt store overraskelse i dette års udgave. Især versionen af Medina’s “Synd for dig“ blev et kæmpehit hos seerne og blev den mest omtalte på TV2´s Facebook side.
I sommeren udgav Chief 1 duetten med Thomas Buttenschøn “Alt er godt“. Singlen blev et vaske ægte kæmpe hit og blev ydermere kåret af P4’s lyttere til årets sommerhit 2019. Nu drager Chief 1 på sin første rigtigt store turne, som han kalder “Alt er godt” Tour.
Med sit specielt håndplukkede 5 mands band bliver publikum ført igennem en intens koncert hvor alt står på spil. Chief fortæller og synger om et 30-årigt liv i dansk musik, om succes, nedture, mørke og lys, kærlighed og lykke og om at det aldrig er for sent at følge sine drømme og håb.
Sange som “Sommernætter”, “Man skal dø lidt (før man finder vej)”, “Engel”, “Alt er godt”, fortolkningerne fra Toppen af Poppen og meget mere er på spillelisten, når Chief 1 og hans fantastiske band går på scenen

2021-04-26T11:57:19+02:00