Frivillig i Bakkehuset

I bakkehuset har vi mange gode frivillige, men vi kan altid bruge flere. Fordelene ved at være frivillig i Bakkehuset er bl.a. at du får muligheden for at opleve arrangementerne, du får et socialt netværk, du kan skrive det på dit CV og du bidrager til et kulturhus, der ikke ville eksistere, hvis ikke vi var beriget med frivillige hænder. Vi har også et par sammenkomster om året, hvor vi takker for hjælpen og vi hygger os med noget at spise.

Opgaver som frivillig

Som frivillig hjælper vi hinanden med hvad, der end måtte være, men hovedopgaverne er beskrevet her:

Bar
I baren er du med til at give gæsterne den gode oplevelse, hvor du serverer drikkevarer og snacks. Du sørger for at baren er kørende og efterfølgende, at den er klar til næste arrangement. Der kan selvfølgelig være andre ting, så som at hjælpe en gæst med at finde en stol og sørge for at der er lys på bordene.

Afrydning
Er du på afrydderholdet en aften, så hjælper du med at fjerne opvask fra bordene og får det vasket op og igen sat på plads. Efter koncerten skal lys pakkes væk og borde skal tørres af og måske fjernes. Hvis gulvet skal fejes, så kan du også hjælpe med det – ergo, så skal salen, køkkenet og kunstnerrummet bare være tip top når vi lukker ned.

Billetansvarlig
Som billetansvarlig, så står du i døren, hvor du sælger billetter samt scanner/tager imod billetter fra gæster og sørger for, at de får et stempel, så de kan gå ud og ind. Det er din opgave, at være smilende og imødekommende, da du er den første gæsterne møder i Bakkehuset. Du får selvfølgelig den nødvendige oplæring inden du kommer til at stå alene.

Scenemester
Som scenemester, så møder du ind ved get-in (det tidpunkt, hvor produktionen ankommer og sætter op). Du er behjælpelig med at bærer udstyr ind og ud for kunstnerne og sørge for, at de ved ankomst har kaffe, vand m.m. til rådighed. Du sørger for at kunstnerrummet er klar med bordopdækning og fyldt køleskab efter kunstnerens ønsker. Det er også dig, der servicere kunstnerne ved fx. servering af mad. Som scenemester er der også mad på vagten, så når kunstnerne spiser, så spiser vi andre sammen i køkkenet.

Lysmand/kvinde
Hvis du skal lave lys, så møder du ind i god tid ligesom scenemestrene og er også behjælpelig, hvis det skulle være nødvendigt. det er dig, der sørger for at lyset er godt og kunstnerne er tilfredse med dette. Hvis du har brug for oplæring, så kommer du på vagt med en garvet lysmand, der kan lære dig op. Som lysmand/kvinde, så er der også mad til dig, så når kunstnerne spiser, så spiser vi andre sammen i køkkenet.

Hvis det har fanget din interesse, så kontakt os for at melde dig under fanerne eller hvis du har yderligere spørgsmål.