FAQ

Garderobe

Garderobe – Vi har garderobestativer uden for salen, hvor man kan hænge sit overtøj. Dette foregår på eget ansvar og glemte eller bortkommende ting erstattes ikke af Bakkehuset. Man er velkommen til at kontakte os, hvis noget er glemt og så vil vi være opmærksom på, hvis det dukker op.

Handicappet

Handicappet – Hvis man som handicappet har  ledsagerkort, så kan ledsager komme med gratis til almindelige arrangementer i Bakkehuset – dog vil vi gerne kontaktes på forhånd så vi ved det og kan sørge for, at der er en optimal plads reserveret. Ved specialarrangementer fx med spisning eller smagsprøver betaler handicapledsager den almindelig entrépris.

Der forefindes handicaptoilet i biografens foyer, der ligger lige ved siden af Bakkehusets sal – under samme tag.

Pladser

I Bakkehuset er der ikke nogle steder, hvor man ikke kan se scenen og ingen sidder særlig langt væk fra scenen. Derfor har vi ikke nummerrede pladser i Bakkehuset. Hvis man  ikke kan komme på balkonen, så er man velkommen til at kontakte os på forhånd og så kan vi reservere en plads i salen. Vi kan anbefale, at man kommer i god tid, hvis man gerne vil sidde et bestemt sted.

Hjælp til billet

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du køber din billet på nettet, men har du brug for hjælp til dette, så kan man kontakte Billetten.dk.
Hvis du vil købe din billet på gammeldags maner, så er dette muligt på følgende lokationer:

  • Ikast-Brande Bibliotek
  • Remisen Brande

Det er, som udgangspunkt, ikke muligt at købe billetten i Bakkehusets sekretariat.

Ved ikke udsolgte koncerter er det muligt at købe billetter i døren.

Ventelister

Ventelister – Det er ikke muligt, at skrive sig på venteliste ved udsolgte arrangementer. Hvis der skulle komme afbud eller flere billetter til salg, så vil dette blive annonceret på vores Facebookside.